Resolut: de meest complete oplossing!

Resolut kassasoftware werkt nagenoeg in iedere branche. Middels in-house ontwikkelde modules valt de perfecte match voor nagenoeg elke organisatie te realiseren. Onze Backoffice software is bij kleine tot middelgrote winkelketens geschikt voor het beheer van de stamgegevens en de voorraad. Voor grotere winkelketens is de backoffice-software geschikt als mid- office tussen het ERP en de kassa’s. 

Binnen de tabak & gemak- en de boeken & tijdschriften- branche zijn wij al goed vertegenwoordigd. Landelijk bekende retailers zoals AKO, maar ook andere gerenommeerde boekhandels maken naar volle tevredenheid gebruik van onze Resolut software. Voor dit soort winkelformules kunnen wij Resolut Suite eenvoudig aanpassen met enkele innovatieve oplossingen.

Een aantal voorbeelden:

  • Replenishment van tijdschriften
  • Webshopkoppelingen
  • Loterijkoppelingen

Wilt u meer te weten komen over onze branchespecifieke oplossingen voor boekhandels en tabak & gemak formules? Lees dan onze AKO business case. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak met ons maken. Tijdens een afspraak geven wij u graag een demonstratie van Resolut Suite en onze branchespecifieke oplossingen.

Klanten