Resolut: een zeer brede toepasbaarheid!

Door de veelzijdigheid biedt Resolut oplossingen voor diverse branches.

In 2005 werd voor een grote groep Schiphol- retailers een touchscreen kassasysteem ontwikkeld voor kassa’s met een bijbehorende backoffice-applicatie. De uitdaging zat in die beginperiode in het feit dat de oplossing vanaf het begin in verschillende winkelformules moest werken (mode, drank, sigaretten, souvenirs, sieraden, parfums). Dit dwong ons tot het ontwerpen van een dynamisch datamodel met daarop object georiënteerde functionele modules.

Onze Resolut software is inmiddels binnen vrijwel iedere branche inzetbaar en volledig te configureren. De afgelopen jaren hebben wij een aantal branchespecifieke oplossingen ontwikkelt, waar grote retailketens en andere organisaties waar men betalingen verricht naar volle tevredenheid mee werken.

Resolut kassasoftware werkt nagenoeg in iedere branche. Middels modules is de perfecte match voor nagenoeg elke organisatie te realiseren. Onze Backoffice software is bij kleine tot middelgrote winkelketens geschikt voor het beheer van de stamgegevens en de voorraad. Voor grotere winkelketens is de backoffice-software geschikt als mid- office tussen het ERP en de kassa’s. Naast (travel) retailers is Bovertis tegenwoordig ook goed vertegenwoordigd in de vrije tijd- & toerisme branche en worden onze oplossingen gebruikt door overheden en gemeenten. 

Klanten