ResolutPOS Kameleon

Een unieke gebruikerservaring!

ResolutPOS Kameleon is onze nieuwste generatie kassasoftware. Met Resolut Kameleon brengen wij de gebruikerservaring van tablets en smartphones naar de fysieke kassa. Naast de snelste en meest innovatieve kassasoftware, levert Bovertis nu ook het mooiste kassasysteem! Onze Resolut laat zich als volgt kenmerken: 

 

 

  • Gebruiksgemak dankzij moderne/strakke vormgeving GUI.
  • Dezelfde gebruikerservaring op verschillende hardware.
  • Te bedienen middels Swipe & Slide techniek.
  • Realtime data overdracht met ResolutBOS.
  • Groot aantal standaard talen beschikbaar.
  • De hoogste transactie snelheden!

Ongekende performance & stabiliteit!

Resolut Kameleon heeft een eigen (kleine) database, waardoor dataverlies niet mogelijk is. Indien de verbinding wordt verbroken draait de kassa zonder snelheidsverlies gewoon door. Zodra er verbinding is worden alle gegevens met terugwerkende kracht verzonden. De gebruiker zal hier qua performance niets van merken. Doordat wij ResolutPOS continu ontwikkelen stellen wij uw winkelpersoneel in staat om met behulp van onze kassa's sneller en efficienter te werken. 

Met Resolut Kameleon heeft Bovertis voor nagenoeg elk type retailer dé oplossing. Doordat wij uw kassasysteem op maat kunnen aanpassen door de toevoeging van branchespecifieke innovaties, zijn wij in staat om maatwerk te leveren in diverse retailbranches. Wilt u kennis maken met Bovertis en een demonstratie krijgen van het nieuwe Resolut Kameleon?

Maak direct een afspraak

Klanten