Continue drive naar vernieuwing

Bovertis: expertise & passie

Bovertis is in 2005 opgericht als ICT-dienstverlener voor retailers op Schiphol door mensen met een enorme passie voor het leveren van innovatieve retailsoftware. Inmiddels heeft Bovertis de beschikking over een grote groep ervaren software-experts. Door deze ervaring begrijpen wij als geen ander aan welke eigenschappen hoogwaardige kassa en betaalsoftware moet voldoen en hoe wij dit het beste kunnen ontwikkelen en implementeren.

Tijdens het ontwikkelproces staan onze klanten - en het met hun besproken pakket van wensen en eisen - centraal. Ook reageren wij razendsnel op marktontwikkelingen. Hierdoor zijn onze klanten altijd optimaal op de toekomst voorbereid. Doorlopend zijn wij met eindgebruikers in gesprek om onze roadmap te bepalen. 

Naast onze inspanningen om standaard aanwezige functionaliteit te blijven ontwikkelen en te verbeteren, zien wij ook een continue uitdaging in het ontwikkelen van branche- en klant specifieke oplossingen. Hiervoor wordt Bovertis als een specialist beschouwd door een steeds bredere groep retailers en organisaties. Bent u uw tijd ver vooruit, wilt u gebruik maken van enkel de beste technologie en/of krijgt u steeds te horen dat wat u wilt niet mogelijk is? Neem dan contact met ons op!

Klanten