Wincor Nixdorf nieuwe partner

04.02.2014 - Oorkonde uitgereikt tijdens het Wincor World Benelux Partner Event


Tijdens Wincor World 2014 (21 t/m 23 januari), het jaarlijkse internationale event van Wincor Nixdorf in Duitsland, heeft de Benelux organisatie Bovertis als partner verwelkomt.

Recentelijk heeft Bovertis enkele self checkout systemen bij een retailklant geplaatst. De levering van deze systemen vond plaats in nauwe samenwerking met Wincor Nixdorf, welke de hardware van deze systemen leverde. De software van Bovertis werd succesvol met de hardware geïntegreerd en het project werd succesvol afgerond. Naast eventuele uitbreiding van dit project en levering aan meerdere retailers, richten beide partijen zich op een duurzame samenwerking en mooie toekomstige projecten. 

Wincor Nixdorf is wereldwijd een toonaangevende aanbieder van innovatieve IT – oplossingen voor Retail en Retail Banking. In het portfolio staan de bedrijfsprocessen binnen de Retail en Retail Banking keten centraal. Deze zijn erop gericht processen te optimaliseren, kosten en complexiteit te reduceren en de dienstverlening te verbeteren.Foto: overhandiging oorkonde

Klanten