Rederij Lovers klaar voor Amsterdam Light Festival

21.10.2015 - Bovertis ontwikkelde de nieuwe website en het bijbehorende ticketing systeem


Sinds 2005 ontwikkelen wij geavanceerde POS systemen voor Travel Retailers. Na internationale groei in de Airport Retail branche hebben wij de laatste jaren ook een zijstap gemaakt naar de toeristische sector. Deze stap viel vrij eenvoudig te maken aangezien er veel overeenkomsten te vinden zijn in het soort software en de specifieke functionaliteiten die men in deze vergelijkbare omgevingen nodig heeft. Zo kennen zowel de reis- als toerisme branche piekmomenten waarbij snelheid rondom het afrekenproces van belang is. Daarnaast zijn er veel koppelingen nodig, willen klanten kunnen betalen in eigen valuta en haalt men veel informatie uit diverse rapportage tools. Voor Bovertis zorgt de groei ervoor dat er steeds meer branche specifieke functionaliteit wordt toegevoegd aan het Resolut kassasysteem. 

Gebruik van Resolut in toerisme branche
Voorbeelden van organisaties waar toeristen tot de belangrijkste klantengroep behoren en waar men al gebruik maakt van Resolut zijn Gassan Diamonds, de Marken Express, Cheese Factory Volendam, de Elephant Parade, World of Delights en Tours & Tickets in Amsterdam. Begin dit jaar kwam Rederij Lovers uit Amsterdam in handen van World of Delights en Tours & Tickets. Ook Lovers maakte de keuze voor Bovertis en vertrouwde ons een mooi project toe. Voor het aanstaande Amsterdam Light Festival, moest een nieuwe website en ticketing systeem worden ontwikkeld. De website is vorige week live gegaan en de aanschaf van tickets via deze website is inmiddels op gang gekomen. De afronding van het project zorgt ervoor dat wij vanaf nu nog beter invulling kunnen geven aan een multichannel strategie waarbij de retailer kiest voor verschillende contact- en verkoopkanalen. 

Amsterdam Light Festival
Tijdens het jaarlijkse licht festival voor jong en oud toveren hedendaagse (internationale) lichtkunstenaars de stad om tot een ware lichtstad. Ontstaan vanuit het idee om de inwoners én bezoekers van de stad te trakteren op meer positiviteit tijdens de donkere winterdagen, biedt het festival een podium aan getalenteerde lichtkunstenaars. Dit jaar heeft het festival het thema “vriendschap” en kan worden bezocht van 28 november tot 17 januari 2016. Bezoek nu de nieuwe website en reserveer een plaatsje!
Klanten